Nyheter

Ny klubbdress finnes i størrelse fra 5 år til XXL. Kan prøves og bestilles i tennishallen. Medlemspris kr 950,-

Gjøvik TK har inngått et samarbeid med utstyrsleverandør til Torinor Sport AS. I nettbutikken www.torinor.no vil dere finne et stort utvalg av tennisutstyr fra Babolat. Avtalen gir alle medlemmer gode klubbpriser på alt av tennisutstyr. Klubbmedlemmer får faste rabatter på 20-30% på alle tennisvarer i tillegg til jevnlige VIP Tilbud.

Husk å bruke rabattkoden når du registrerer deg som kunde første gang. Da vil du få medlemspris hver gang du logger deg inn med brukernavn og passord.

Torinor logo hvit 827x472 2019

Torinor Info Plakat A3_Gjøvik 2019

De nye bookingsidene er integrert på hjemmesidene våre, slik at man ikke blir kastet til en ny siden når man skal booke.

Det er ingen registrering eller brukernavn på løsningen fra Planyo. Systemet kjenner din epost-adresse og fornavn ved booking.

Medlemmer i GTK (som har betalt medlemskap i MinIdrett) vil få medlemspris ved banebooking. Abonnenter vil få første time gratis, slik betingelsene for abonnementet beskriver.