Porsche ITF 2019

—————————–

Klubbmesterskap 2019

Vi inviterer til klubbmesterskap 2019. Bli med, her er det spill og moro for alle  🙂

Gratis kurs for 60 Pluss

4 ganger på tirsdager kl 12-1330. Oppstart i Tennishallen tirsdag 22. januar. Det blir opplæring i grunnleggende tennisteknikk, utlån av utstyr, avslutning med kaffe og noe å bite i hver gang. Vi ønsker deltakere fra Gjøvik, Østre og Vestre Toten velkommen til å prøve seg på denne supre mosjons aktiviteten som passer perfekt for denne aldersgruppen!

Påmelding med navn, adresse, mobilnummer, e-post og fødselsdato til post@gjoviktennisklubb.no

Bedriftstennis

Vi inviterer alle distriktets bedrifter til å delta i vår bedrifts serie som starter i februar på kveldstid hverdager. Lagene vil bestå av 2 spillere som spiller 1 time singel og 1 time double. Bedriftene kan stille med flere lag . Vi kan også tilby opplæringskurs og faste timer enten på hverdags kvelder eller helger.

Tennisbursdager

For alle aldersklasser, bare ta kontakt så lager vi en morsom variant av bursdagsfeiring enten du er 5 eller 85, våre trenere kan tilrettelegge og veilede, og skape god stemning! Rimelige priser!

SFO-tennis

Vi tilbyr henting på lokale skoler for 1.-3 klasse, henting på skolene hverdager kl 14:30, tennistrening fra kl 15-16, så kan barna hentes i tennishallen kl 16-1620. Introduksjons kurs som inkluderer racket kr 750 for 5 ganger.

Nybegynnerkurs alle aldersgrupper

Hvis du har lyst til å prøve tennis, kan vi skreddersy en pakke for deg, enten inkludert racket for en billig penge, eller at du låner utstyr til å begynne med! Foreldre og barn kan også gå samtidig!

Ta kontakt så finner vi gode løsninger!

Skaff deg en fantastisk hobby med mye glede og fellesskap, noe du kan ha glede av hele livet!

Påmelding og spørsmål for alle kategorier til post@gjoviktennisklubb.no

Hvis du lurer på noe ring Per Granlund på 90541047