Oppsummering av 2021

Vi skriver 2022, og vi har lagt bak oss et godt år for klubben. Vi har gått ut året med 415 betalende medlemmer, etter et år med sterk vekst. Det er viktig for oss at du som medlem er fornøyd, og at vi kan skape god stemning. Derfor håper vi at du sier fra hvis det er noe du er misfornøyd med, slik at vi kan gjøre vårt beste for å forbedre oss.

Av viktige ting vi har gjennomført i år, er den nye fasaden på tennishallen ferdigstilt østover, dette gir et helt annet uttrykk, og er i tråd med vårt ønske om å fortsette oppgraderingen av vår nå 35 år gamle hall. Det er fortsatt mye som gjenstår, med vi må ta det steg for steg.

Utendørsanlegget har fungert meget bra, banene har vært svært gode, takket være flinke banemestere, vi har investert i nye nettstolper, og trivselen har vært høy, også for de 4 store klubbene som har gjestet oss og lagt treningsleirene sine til Gjøvik TK, Holmenkollen, Stavanger, Ullern og Heming har alle gitt uttrykk for glede over å kunne ha deler av sin sommeraktivitet lagt til kanskje landets beste utendørsanlegg. Vi fikk en lang utesesong i 2021, åpning av utebanene allerede i starten av Mai. Forhåpentligvis vil de fleste av medlemmene være med oss videre, ettersom klubben er opptatt av å gi nye spillere hjelp i starten ved å inkludere tre instruksjonstimer i gruppe i medlemskapet.

Medlemskontingent for 2022 vil bli sendt ut i løpet av januar. På slutten av året har Gjøvik Tennisklubb vært vertskap for Norgesmesterskap Elite med kvalifisering 12.12 og hovedturnering 16.-19. desember. Det ble strengt smitteregime, og få mennesker tilstede. Semifinalene lørdag ble sendt på OATV og hele AMedia nettet, mens finalene ble sendt på Eurosport Norge. Det ble gode kamper og meget bra spill, og produksjonen tok seg godt ut, det ble god reklame for Norsk tennis og Gjøvik som arrangør.

Pandemien har gitt oss nye konsekvenser, så vi er ikke anbefalt å gjennomføre trening for voksengrupper, det håper vi å kunne starte opp med etter nye retningslinjer i midten av januar.

Trening for barn- og ungdomsgrupper starter opp igjen fra tirsdag 4.januar til samme tider som før, med mindre dere er blitt kontaktet for nye tider.

Fortsatt godt nytt år!

for Gjøvik TK