Senserio

Nytt bookingsystem

Gjøvik Tennisklubb har gått til anskaffelse av et nytt bookingsystem. Systemet leveres av Senserio, og er det mest brukte systemet i norske tennisklubber. Vi er derfor trygge på at våre brukere får et system som er brukervennlig både på pc, tablet og telefon.

Vi beklager at vi etter kun 12 måneder igjen bytter bookingsystem, men vi har funnet en løsning vi er sikre på at vi være en god og langsiktig løsning for GTK.

Registrering i det nye systemet er enkelt og tar ikke lang tid.

Innmelding i klubben skjer også via Senserio-systemet. De ulike medlemskapene ligger under “Varer”.

Ved fullført betaling av medlemsavgift endres brukertype automatisk og man vil få lavere timepriser ved baneleie.

Medlemmer vil få 0,- i pris ved booking av bane utendørs når det er utendørssesong.